Nincs könnyű helyzetben az, aki személyi kölcsönt szeretne felvenni. No, nem azért, mert nincs erre lehetőség, éppen ellenkezőleg, a hitelpiacon a bőség zavara uralkodik.

Hitel

Így, ha valaki abba a helyzetbe került, hogy ez a megoldás maradt csak a problémáira, neki célszerű először alaposan tájékozódni. Ehhez egy hasznos tipp: www.hitelmindenkinek.hu

Új típusú hitelezés a nagy áruházak, hivatalok pultjainál

A bankok, takarékszövetkezetek, fennállásuk óta adnak hitelt az ügyfeleiknek. Azonban a multik, áruházláncok elterjedésével kialakult az az ügyfélközpontú lehetőség is, hogy ezek helyben, saját Pénzügyi Pultokat létrehozva kínálnak fogyasztási és személyi kölcsönöket. Így már lehetőségünk van Tesco Személyi Kölcsönt felvenni, valamint Auchan Személyi Kölcsönben is gondolkodhatunk, a legújabb pedig, hogy a postahivatalokban is igényelhetünk hitelt, Posta Személyi Kölcsön néven. Valóban ügyfélbarát megoldások ezek, hisz még a bankba sem kell bemennünk ahhoz, hogy valóra váltsuk álmainkat, elég csak azokon a helyeken megfordulnunk, ahol nap, mint nap úgyis megfordulnánk: hipermarketekben, postahivatalokban. Rendkívül kedvező megoldás ez nekünk, ügyfeleknek, különösen, hogy legtöbb esetben akciós hiteleket kínálnak.

De ki áll a Tesco, Auchan és Posta személyi kölcsönei mögött?

A Tesco Pénzügyi Partner a Budapest Bank kölcsöneit kínálja ügyfeleinek, így a BB elvárásainak kell megfelelnünk akkor, amikor Tesco kölcsönért folyamodunk. Ők most, karácsony előtt a többi bankhoz hasonlóan akciósan kínáljak hiteltermékeiket, köztük a személyi kölcsönt is. Kétféle konstrukció érhető el náluk személyi kölcsön tekintetében,a Tesco Privát Kölcsön Expressz és a Tesco Prémium Kölcsön, de Tesco Hitelkiváltó Kölcsönt is igényelhetünk, ha felgyülemlett, kisebb hiteleinket szeretnénk rendezni, és egy kölcsönre váltani azokat.

Miért jó ez a partnerség az ügyfélnek?

Több féle okból is. Például a banki nyitva tartás után is tudunk személyi kölcsön iránt érdeklődni, illetve igényelni is tudjuk azt. Nem a banki nyitva tartáshoz kell igazodnunk, hanem a hipermarketéhez, így késő este is, meg hétvégén is nyitva áll előttünk a lehetőség. A hiteligénylés egyszerű, gyors, kényelmes. Ráadásul mivel a Tesco, Auchan, Posta nagyszámú hitelt helyez ki, így a háttérbank nekik kedvezménnyel adja a kölcsöneit, amely kedvezményeknek mi, hiteligénylők vagyunk a haszonélvezői.

Auchan személyi kölcsön

Az Auchan egy francia pénzügyi cég hiteleit kínálja a fogyasztóknak. Az Oney a francia Auchan-csoport (Banque Accord) magyarországi leányvállalata, akik már 11 éve vesznek részt a magyar hitelpiacon. Áruvásárlási hiteleket, személyi kölcsönöket, hitelkártyákat kínálnak ügyfeleiknek, valamint biztosításokat. A közelgő ünnepekre való tekintettel sok termék esetében 0 %-os THM-mel csalogatják a vásárlókat, ügyfeleket.

Személyi Kölcsön a Postától

Csupán néhány hónapja elérhető, de máris nagy sikernek örvend a Posta Személyi Kölcsöne, mely igen széles rétegeket képes kiszolgálni. A Magyar Posta az FHB személyi kölcsönét kínálja ügyfeleinek igen kedvező konstrukcióban. Most, az év végi ünnepek előtt akciósan teszi mindezt, például az akció részeként elengedi a folyósítási jutalékot.