Személyi kölcsön egyszerűen, akár személyes kontaktus nélkül

Pénzügyeket csak személyesen!

Bár az óvatosabbak, az idősebbek elképzelni sem tudják, és valószínűleg bele se mennének egy olyan helyzetbe, hogy úgy vegyenek fel kölcsönt, hogy nem mennek be személyesen a bankba. Ha pénzügyi tranzakció, akkor ahhoz sokaknak hozzátartozik, hogy be kell menni a pénzintézetbe, személyesen kell ott beszélni egy ügyintézővel, mert az úgy valós és életszerű. Telefonon pénzügyeket intézni? Online személyi kölcsönt igényelni? Ez tuti biztos átverés – gondolják sokan, és messze el kerülik még a lehetőséget is.

Online hitelek, a XXI. század termékei

Azonban ez távolról sem így van, ez itt már a XXI. század, és bizony a pénzügyeinket is intézhetjük interneten, és telefonon. A kevésbé gyanakvóknak nagyszerű megoldás ez, hisz nem kell elutazni a bankba, nem kell órákig sorban állni, majd haza utazni, hanem körülbelül ezen idő fele alatt már el is intézzük a személyi kölcsön igénylést. Akik az online világban jól eligazodnak, akik kevésbé gyanakvóak, fiatalok, időhiányban szenvednek, kistelepüléseken élnek, nos, ők előszeretettel veszik igénybe azokat a lehetőségeket, ahol nem kell személyesen bemenni egy bankfiókba a hitelügyintézéshez. Hiszen ennél egyszerűbb, és gyorsabb lehetőség nincs. Ki szeret utazgatni, órákig sorban állni a hívószámok csilingelését figyelve? Ráadásul a hitelügyintézéshez minimum két, személyes találkozó szükségeltetik.

Miként működik az online igénylés?

Néhány bank esetében elég, ha megadjuk az elérhetőségünket az aktuális internetes felületen, és rövid időn belül visszahívnak minket. Néhány helyen mi magunk is tudunk hívást kezdeményezni, és minden, kölcsönnel kapcsolatos kérdésünket megválaszolnak, tájékoztatnak a hitel feltételeiről, a beküldendő dokumentumok listájáról, a hitelösszeget pedig egyszerűen ráutalják a bankszámlánkra. Így rövid idő alatt, kényelmesen, személyes találkozás nélkül juthatunk személyi kölcsönhöz.

Mely pénzintézeteknél van lehetőség online igénylésre?

A Magyar Cetelem Bank online jelentkezés után visszahívja az ügyfelet, ismerteti a lehetőségeket, a feltételeket, online kalkulációt végez, sőt a hitelképességi vizsgálatot is telefonon végzi. Miután mindent megtudunk, – felvehető hitel összege, futamidő, törlesztőrészlet, szükséges dokumentumok listája – azokat postai úton kell eljuttatnunk a bankhoz. Miután ezek beérkeznek, és minden rendben találtatott, visszakapjuk az aláírt szerződést, és a hitelösszeget a számlánkra utalják. Ezzel be is fejeződött a hiteligénylés, mindezt akár melegítőben, a karosszékben ülve intézhettük.

A Cofidisnél hasonlóan működik a dolog, annyi különbséggel, hogy nem kell még a postára sem elmennünk, hogy feladjuk a kért dokumentumokat, hanem a pénzintézet munkatársa házhoz jön az iratokért, majd vissza is hozza azokat.

A Provident gyorskölcsön esetében otthoni szolgáltatást kérhetünk, azaz a hitelintézet munkatársa felkeresi az ügyfelet otthonában, ott kitölti a papírokat, és a kölcsönösszeget is az ügyfél otthonában adja át, ahogy a későbbiekben ott veszi át a törlesztőrészleteket is.

A Citibanknál, az Oney-nál szintén van lehetőség online hiteligénylésre.

Ha Ön is szívesen intézi pénzügyeit telefonon, vagy online módon, akkor keresse a fenti pénzintézeteket, és gyorsan, kényelmesen juthat személyi kölcsönhöz!